середа, 08 листопада 2017 16:50

Азаров видав книгу про "коріння бандерівців" - реакція соцмереж

Азаров видав книгу про "коріння бандерівців" - реакція соцмереж
"А для чого Азарову такі великі руки" - жартують користувачі Facebook. Фото:Twiter

Микола Азаров, колишній прем'єр-міністр України і голова так званого Комітету порятунку України, видав історичний роман "Долю не вибирають". У своєму Twitter Азаров розповів, що його книжка присвячена "корінню бандерівщини в Україні". Опальний політик презентував своє творіння у середу, 8 листопада, у московській редакції "Комсомольской правды".

Книжка розповідає про події Другої світової війни та, за словами автора, заснована на реальних подіях. У ній розкрита співпраця воїнів УПА з агентами "гітлерівської Німеччини та США".

На прес-коференції у КП автор презентував дві книжки, адже роман поділений на 2 томи.

Після презентації Азаров розповів, що проаналізував український націоналізм і прийшов до висновку, що перевороту в Україні не буде, оскільки весь український політикум, зокрема Аваков, Ярош та Саакашвілі - маріонетки США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі нагадав Порошенкові про Партію регіонів

Український народ не влаштовуватиме революцію, вважає Азаров, доки не помиратиме з голоду. Тому й терпить, хоч сало коштує нині 250-300 грн.

Колишній політик, а нині письменник, згадав також про успіхи промисловості радянської України.

Соцмережі бурхливо відреагували на новину.

Більшість користувачів дуже скептично оцінили потенційний письменницький талант Азарова.

Дехто підкидує автору нові ідеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майно сина Азарова заарештували в трьох країнах

Частина користувачів вважає, що книжка є збірником рецептів, де фігурують капуста та лопата (за часів прем'єрства Азаров зізнався, що вирощує капусту біля свого будинку та обурювався, чому журналісти не пишуть про здешевіння капусти, яка "займає важливе місце в раціоні громадян". - Gazeta.ua).

Користувачі чекають, коли свій авторський талант продемонструє Віктор Янукович.

У липні цього року Печерський суд Києва дозволив Генпрокуратурі України розпочати процедуру заочного засудження екс-прем'єра України Миколи Азарова. Спеціальне досудове розслідування стосується приватизації Укртелекому.

Зараз ви читаєте новину «Азаров видав книгу про "коріння бандерівців" - реакція соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі