вівторок, 05 квітня 2022 14:07

Абрамович опинився у фінансовій скруті й намагається позичати в друзів - ЗМІ

Абрамович опинився у фінансовій скруті й намагається позичати в друзів - ЗМІ
Олігарх звертався за грішми до голлівудського продюсера та режисера Бретта Ратнера. Фото: Getty Images

Російський олігарх Роман Абрамович, чиї статки заморожені через санкції, нібито почав просити грошей у борг у заможних друзів.

Йому потрібен $1 млн, щоб платити персоналові, повідомляє Page Six із посиланням на власні джерела.

"Роман просить найближчих впливових друзів позичити йому мільйон. Каже, що ніколи не було такого, щоб він не виплачував зарплатню персоналу, а це $750 тис. на тиждень. Оскільки його статки заморожені, він не в змозі заплатити людям", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханку Путіна Кабаєву разом з дітьми хочуть депортувати зі Швейцарії

Він звертався по гроші до голлівудського продюсера й режисера Бретта Ратнера, до родини Ротшильдів і ще багато до кого, але ніхто не погодився дати йому грошей, пише видання. Ратнер відмовився від коментарів на цю тему, а з Ротшильдами й речником Абрамовича виданню зв'язатися не вдалося.

Багатство Абрамовича, яким він зараз не може користуватися, становить $14,3 млрд.

Абрамович бере участь у переговорах між Україною та Росією як нейтральний переговорник. Його головне завдання - передавати керівництву РФ українську позицію "зрозумілою та людською мовою".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович опинився у фінансовій скруті й намагається позичати в друзів - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі