четвер, 19 червня 2008 19:04

В"ячеслав Узєлков зіграв у кіно лікаря

Автор: фото: УНІАН
  Вінничанин В’ячеслав Узєлков у професійному боксі з 2004 року. Він провів 20 боїв, із них 18 виграв нокаутом
Вінничанин В’ячеслав Узєлков у професійному боксі з 2004 року. Він провів 20 боїв, із них 18 виграв нокаутом

У столичному Палаці спорту 14 червня боксер із Вінниці 29-річний В"ячеслав Узєлков виграв бій у словенця Дениса Шимчича, 27 років. Українець здобув титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA.

На ринг Узєлков вийшов у чорних шортах із гербом Вінниці на лівій нозі. Його запропонував нашити міський голова Володимир Гройсман. Лейл виготовив вінницький будинок побуту "Ювілейний".

У третьому раунді від удару в голову Шимчич упав. Тренери словенця викинули на ринг білий рушник — символ капітуляції.

— Слава вдарив правим, через руку в голову, — розповідає голова міського комітету фізичної культури та спорту Сергій Краєвський, 41 рік. — Чіткий удар, без замаху. Це класика боксу. Узєлков — нокаутер, він ще побоксує і на американських рингах.

Наприкінці березня В"ячеслав Узєлков утілив лікаря "швидкої" в мелодрамі Єгора Бенкендорфа "Казка про чоловіка та жінку". Головні ролі грають Марія Голубкіна та Олексій Серебряков. За сюжетом пластичний хірург та вчителька літератури випадково познайомилися. Вони бачили, як поранили бродячого собаку, і рятують пса. Згодом закохуються одне в одного. Наприкінці літа фільм покажуть на телеканалі "Інтер".

— Запрошення зіграти в кіно було надзвичайною несподіванкою, — каже В"ячеслав. — Мені сподобалося.

Узєлков закінчив Вінницький педуніверситет та Міжнародну академію управління персоналом.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узєлков зіграв у кіно лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі