пʼятниця, 31 серпня 2007 07:08

Віктор Діхтярук виховував дітей покійної сестри

Заступник голови Іллінецької районної ради 42-річний Віктор Діхтярук відпочивав в селищі Міжводне в Криму. Надвечір 16 серпня з донькою Олею, 12 років, пішов до моря. Проплив 70 м і повернув назад. Уже біля берега чоловіка скрутила судома. Він почав тонути.

Рятувальники витягли Віктора Васильовича. Зробили штучне дихання. Потроху чоловік почав дихати. Однак у райлікарні він помер, не приходячи до тями.

Віктор Діхтярук мав вищі освіти зооінженера, педагога, юриста. Викладав у місцевому агротехнікумі. Був заступником голови Іллінецької райдержадміністрації з питань освіти. Потім заступником голови райради.

— Такого заступника в нас уже не буде. Він — дипломат від Бога, — каже секретар Іллінецької райради Катерина Соболева, 27 років. — Завжди вмів покращити настрій. Усе для району робив: і гранти вигравав, і з іноземцями міг домовитися.

Дружина Діхтярука Інна працює провізором у місцевій аптеці. Подружжя виховувало доньку Олю та двох прийомних дітей. 15-річний Костя та 11-річна Таня лишилися сиротами після смерті рідної сестри Віктора Васильовича. Мешкають у п"ятиповерхівці.

Віктор Васильович добре плавав, любив риболовлю, полювання. На його похорон приїхала тисяча осіб з усієї області.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Діхтярук виховував дітей покійної сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі