четвер, 23 грудня 2010 17:24

Знімок можуть зняти з конкурсу

Знімок можуть зняти з конкурсу
Фото з сайту vinnitsaok.com.ua

Триває другий етап вінницького міського фотоконкурсу "Чарівна мить жіночої краси". Його оголосив улітку художник Володимир Козюк. Організатори уже отримали понад 200 фотографій.

— Перший етап був пробний, — розповідає Козюк. — Ми хотіли побачити, чи зацікавляться ним, чи будуть голосувати за фото на інтернет-сайтах. Результати вразили. За фото голосували, обговорювали, залишали коментарі.

До участі в конкурсі приймають чорно-білі та кольорові фотографії дівчаток, жінок, бабусь у друкованому та електронному варіантах, професійні й аматорські, будь-якого формату.

— Ми розмістимо знімки на п'яти сайтах, — продовжує організатор. — За оцінками та відгуками журі вибере 15 світлин. Переможниця конкурсу — жінка, яка набере найбільшу кількість балів та відгуків на всіх сайтах, — отримає бронзову статуетку від ювелірного дому "Діадема". Решта конкурсанткок матимуть призи від міського голови.

Організатори відстежуватимуть хакерів.

— Якщо побачимо під фото нереальну кількість голосів, перевірятимемо, як вони надійшли. За такі махінації знімок можемо зняти з конкурсу. Але деколи хакери спеціально просувають наперед фотографії лідерів, щоб тих звинуватили у нечесності й зняли. Тому ми ретельно будемо все перевіряти.

Фото на конкурс прийматимуть до 30 грудня у галереї "ІнтерШик" за адресою: Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12а, четвертий поверх. В електронному варіанті надсилати на адресу: [email protected]. Голосування розпочнеться 10 січня. Участь у конкурсі безкоштовна.

Зараз ви читаєте новину «Знімок можуть зняти з конкурсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі