четвер, 13 серпня 2009 17:49

Олега Одайника знайшли повішеним

8 серпня близько восьмої вечора в урочищі Мохната поблизу села Біла Ямпільського району знайшли тіло 29-річного Олега Одайника. Він — син колишнього народного депутата Миколи Одайника.

Труп висів на дереві в місцині Підкова біля Дністра. Звідси видно Молдову.

— Ми з дружиною приїхали відпочити, — розповідає депутат Гальджибіївської сільради 45-річний Василь Майбородюк. — Побачив на дереві тіло. Воно висіло близько метра від землі. Було все чорне від мух. Відчувався сильний трупний запах. Очевидно, чоловік висів не перший день. Я помітив у нього в руці затиснутий мобільний телефон. Розгледіти, хто ця людина, не міг. Та й не знав я Олега Одайника в лице.

Міліція не виявила на тілі загиблого слідів насильства. Поряд стояла автівка Олега Одайника. Слідчі припускають, що він скоїв самогубство.

Загиблий родом із села Яланець Томашпільського району. В Ямполі робив бізнес. Нещодавно купив мотель біля в"їзду до райцентру. Батько Олега схотів, щоб розтин тіла зробив томашпільський судмедексперт.

Олег має старшого брата — 35-річного Валентина. Його батько Микола Одайник кілька років живе в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Олега Одайника знайшли повішеним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі