четвер, 31 липня 2008 19:00

Новини коротко

Лікарям-терапевтам та педіатрам поліклініки сімейної медицини міста Калинівки у вересні куплять "жигулі". Ними медики виїжджатимуть на виклики. Депутати міськради виділили на машину 34 тис. грн. Нині лікарі ходять до хворих пішки.



Ладижинська теплоелектростанція входить до переліку ста найбільших забруднювачів довкілля України. Місяць на ТЕС тривала перевірка Державної екологічної інспекції у Вінницькій області. Виявлено факти порушення правил зберігання відходів, забруднення земель нафтопродуктами тощо. Винних посадовців притягнуто до адмінвідповідальності.



У Хмільнику розпочали будівництво нового курортного полісу. Його мають завершити до 2013 року. Зведуть п"ятизірковий готель на 130 двомісних та 20 номерів люкс. У санаторії лікуватимуть серцевосудинні захворювання. За останнім проектом тут не буде штучного озера, як планувалося. У комплекс інвестують $200 млн.



160 гральних автоматів вилучили з початку року податкові міліціонери Вінниччини. Їх вартість 1,6 млн грн. На порушників наклали штрафи від 340 до 680 грн. Це менше, ніж денна виручка з одного грального автомата. За місяць він приносить від 2,5–5 тис. грн. прибутку. Ціна одного автомата від 12 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі