понеділок, 10 жовтня 2011 00:30

Нова радіостанція працює на хвилі 107,4 ФМ

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  У студії ”Радіо Вінниця” радіоведучі (зліва направо) Ольга Вільська, Женя Владіна, Ванчо Грозний та Сергій Філатов офіційно запускають роботу радіостанції
У студії ”Радіо Вінниця” радіоведучі (зліва направо) Ольга Вільська, Женя Владіна, Ванчо Грозний та Сергій Філатов офіційно запускають роботу радіостанції

У студії "Радіо-Вінниця", що на шостому поверсі вінницького "Магіцентру", 3 жовтня п'ятеро радіоведучих сідають біля мікрофонів, дехто вдягає навушники. За кілька секунд починається офіційний запуск "Радіо Вінниця". Музичний редактор Влад Корчевський, 25 років, піднімає руку, просить уваги. У студії стає тихо. Вмикає мікрофон на студійному пульті.

— Привіт усім! — починає ведучий Сергій Філатов, 28 років. — Якщо ви нас чуєте, значить, ваші приймачі налаштовані на хвилю "Радіо Вінниця". Мене звуть Сергій Філатов. Відтепер на цій радіостанції ми будемо з вами чутися. "Радіо Вінниця" — радіо для вінничан і від вінничан.  Що приємно — це ексклюзивний ефір. Тільки сьогодні і тільки зараз у студії зібралися найкращі радіоведучі Вінниці. Тепер — Женя Владіна.

28-річна радіожурналістка підсувається ближче до мікрофона:

— Привіт! Ваші приймачі налаштовані на 107,4 ФМ. Мене звати Женя Владіна. Я рада вітати все місто, всіх вінничан із тим, що з'явилася нова хвиля — "Радіо Вінниця". Ми будемо завжди одне одному піднімати настрій, спілкуватися і слухати музику. А далі надаю слово Ванчо Грозному, який сидить біля мене і всміхається.

— Так, я буду посміхатися. Кожного ранку Женя Владіна і Ванчо Грозний, з восьмої до 11-ї, незабаром у ранковому шоу. Не буду нічого більше казати, залишуся Грозним. Олічка, будь ласка, — Ванчо Грозний, 32 роки, повертається до 35-річної Ольги Вільської.

Та вдягає навушники:

— Ви дізнаватиметеся про все, що відбувається в нашому місті. Будь-яку корисну, будь-яку розважальну інформацію. Разом із нами відчуватимете ритм життя Вінниці.

— Ми будемо підтримувати вас у всіх починаннях. У вас і в нас усе вийде, — додає Влад Корчевський. — Усіх зі святом!

Присутні аплодують. Влад Корчевський умикає музичну доріжку. Святковий ефір триває.

— Радіо розраховане на живе спілкування. Це формат громадського мовлення. Сьогодні — тільки музика та інтерактиви. Наші ведучі будуть знайомитися зі слухачами. А слухачі можуть дзвонити у студію за телефоном 0(432) 55 12 12, спілкуватися на будь-які теми. Після чого представимо наші радіопередачі в повному обсязі. На першому місці — збалансована подача матеріалів та відстежування подій в реальному часі. І найголовніше — новини від "Радіо Вінниця" будуть передавати настрій, — наголошує директор телерадіокомпанії "Подільські комунікації" Ігор Шевченко, 37 років. — Лови хвилю свого міста — 107 і 4 ФМ.

"Радіо Вінниця" працює цілодобово. Протягом двох тижнів о 8.00–10.00, 13.00–14.00, 17.00–19.00 прямі ефіри "Перше побачення". Надалі "живе" мовлення триватиме з 8.00 до 23.00.

Зараз ви читаєте новину «Нова радіостанція працює на хвилі 107,4 ФМ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі