четвер, 20 серпня 2009 19:01

На байкерському злеті частуватимуть юшкою від Петровича

Автор: фото: Ірина МАМРИГА
  Торік байкерське шоу в Гайсині  називалося ”Назавжди в наших серцях”. Було присвячене пам’яті загиблого байкера Євгена Шевчука
Торік байкерське шоу в Гайсині називалося ”Назавжди в наших серцях”. Було присвячене пам’яті загиблого байкера Євгена Шевчука

Із 21 по 24 серпня в місті Гайсин удруге відбудеться байкерський зліт "Зустріч друзів-2009". Він проходитиме біля урочища Белендіївка на березі річки Соб. Ініціатором проведення став гайсинський клуб байкерів Angels of the roads ("Янголи доріг").

— Наша цель встретиться со старыми друзьями, пообщаться, вспомнить тех, которых уже нет с нами, — розповідає 38-річний президент клубу Максим Биков. — Хочеться, щоб люди дізналися про нас більше. Не судили за американськими фільмами, що байкери — бандити, наркомани. Минулого року на нашому байкер-шоу випили 24 бочки квасу, дев"ять бочок пива і шість пляшок горілки. Якщо врахувати, що зареєструвалися 196 чоловік плюс місцеві, то робіть висновки самі.

У програмі — виступи молодих гуртів: з Києва — Phobos et Deimos і "Богема", "Гвертова сталь" із Вінниці, "Ієрархія" з Житомира, місцевої групи "Ти де?", Utburd із Миколаєва. Буде сучасна дискотека, а також у стилі 1980-х, конкурс на кращий костюм, виставка мотоциклів на центральній площі міста.

Випили дев"ять бочок пива

— Можна буде посидіти біля вогнища, поспівати пісень під гітару, — приєднується до розмови один із засновників клубу 36-річний Дмитро Нутрик. — Для тих, хто зареєструвався, буде п"ятиразове харчування — каша партизанська за всіма армійськими канонами, борщ по-іллінецьки, наша фірмова юшка від Петровича. Про безпеку теж подбали — чергуватимуть міліцейські патрулі, медичні працівники.

Реєстрація на байкерському злеті коштує для чоловіків 80 грн, для жінок-байкерів — безкоштовно. Вхід на весь період шоу коштуватиме 20 грн для чоловіків і 10 — для жінок. Розміщення в наметовому містечку безкоштовне.

Зараз ви читаєте новину «На байкерському злеті частуватимуть юшкою від Петровича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі