четвер, 10 березня 2011 18:40

Інтимну зачіску роблять 40 хвилин

— Вирішила здивувати свого хлопця і зробити інтимну зачіску, — розповідає вінничанка Ганна Давидовська, 28 років. — Спочатку соромилася навіть питати у салонах краси, та потом попустило. Виявилося, знайти таку послугу у Вінниці складно. В одному салоні прямо сказали: їдьте до Києва. У Вінниці малий попит, а матеріали для роботи дорогі.

Ганна замовила інтимну стрижку у формі метелика, яку прикрашають стрази. За роботу заплатила 100 грн. Ціна залежить від розміру малюнка та кількості матеріалів, що на нього пішли.

— Метелика пофарбували у блакитний колір. А от від стразів майстер відмовила. Вони приклеюються до волосся. Під час близькості можуть залишитися на чоловікові.

Для інтимної зачіски треба мати волосся у зоні бікіні не менше 3 мм. Зайве видаляють воском, вибривають або вищипують пінцетом для точності візерунка. Використовують фарбу для брів та вій або хну. Процедура  триває від 40 хв. до 2 год. Майстри радять починати із простої зачіски і не фарбувати.

— Думала, буде боляче, але терпимо. Волосся знімають акуратно маленькими восковими полосками. Запевнили, що не ростиме місяць. В інтернеті знайшла поради, як це можна зробити вдома у ванній, але не наважилася.

Бікіні-дизайн у Вінниці коштує від 60 до 150 грн. Майстри використовують свої матеріали. Але можна приносити із собою. Послугу надають тільки у 10 салонах краси зі 155.

Зараз ви читаєте новину «Інтимну зачіску роблять 40 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі