четвер, 15 квітня 2010 20:03

"Було б добре, щоб Домбровський очолив управління освіти"

Під час представлення новий губернатор Вінниччини Володимира Демішкан  заявив, що знайде спільну мову з Олександром Домбровським. Обов"язково разом мають продовжити справи, які той почав.

"ГПУ" поцікавилась у вінничан, яку б роботу вони запропонували екс-губернатору Олександру Домбровському?

Петро Бровко, 49 років, бізнесмен, власник готелів і ресторану, колишній мер міста Могилева-Подільського:

— Думаю, Олександр Домбровський сам у змозі найти пристойну роботу, він добре зможе влаштуватися і як бізнесмен, і як чиновник. Це людина з іменем, має гарну репутацію. Те, що новий губернатор пообіцяв працевлаштувати Домбровського, свідчить про те, що він має розум. Навіть якщо він не в курсі авторитету Домбровського.


Іван Максимець, 38 років, адвокат:

— Було б добре, щоб Домбровського поставили начальником обласного управління освіти. Він би зміг навести порядок і в університетах, і в школах. Точно зникли б хабарі. В області з"явилося б більше шкільних автобусів, учителям виплачували б зарплати вчасно. Він людина з авторитетом, уміє керувати. Непогано справиться з роботою голови облради. Колись пустили чутки що Заболотний (голова Вінницької облради. — "ГПУ") має йти ректором аграрного університету, а Домбровський стане на його місце. Це, як на мене, був би найкращий варіант. Із боку нового губернатора шляхетно, що він дав обіцянку працевлаштувати Домбровського.

Було б добре, щоб поставили начальником обласного управління освіти

Семен Ханук, 60 років, помічник народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедєєва:

— Сама лучша посада для Домбровського — почесний пенсіонер. Він же так перетрудився, доки привів область у порядок, такі кадри треба берегти. От хай сидить собі вдома, бавить онучок і чекає, доки до власті прийде Тимошенко. Те, що новий губернатор запропонував Домбровському працевлаштуватися, то це тільки поки він на правах гостя. Думаю, що насправді його ніхто працевлаштовувати не буде.


Валентина Глущенко, 32 роки, підприємець, торгує на Муніципальному ринку у Вінниці:

— Йому б дворніком попрацювати, хай би попробував, що таке справжня робота, а то все життя на блюдечку з голубою кайомочкою. Може, зараз хоч трохи потрусять і Домбровського, і Гройсмана. А то доки він був при владі, то Вінницю переділили між собою, куди не плюнь, то будується як не торговий центр Домбровського, так Гройсмана. А нам, базарнікам, поскручували так голови, що ледь на хліб хватає. Може, новому губернатору хвате розуму вигнати колишнього, не дай Бог його поставити якимось заступником.


Іван Бондарчук, 64 роки, депутат Верховної Ради п"ятого скликання:

— Знаючи Олександра Георгійовича, велике питання, чи погодиться він зайняти ті посади, які запропонує йому новий губернатор. Швидше за все, він захоче зайнятися громадською діяльністю або бізнесом. Іноді складається думка, що людині, яка займала високу посаду, нижчу запропонувати вже не можна. Але ж місця ні за ким не закріплені й завжди повинна бути плинність кадрів, тоді область працюватиме нормально.

Зараз ви читаєте новину «"Було б добре, щоб Домбровський очолив управління освіти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі