четвер, 05 червня 2008 17:29

Андрій Гречко зробив пропозицію Оксані Грищук на вокзалі

28 травня на пероні Вінницького залізничного вокзалу вишикувалися музиканти із квітами та повітряними кульками. Підійшов потяг із Києва. У проході вагона показалася дівчина. Зійти їй допоміг чоловік із дев"ятьма яскраво-червоними трояндами. Це був 23-річний Андрій Гречко.

— Думала, що оркестр прийшов зустрічати якусь зірку, — зізнається пасажирка Оксана Грищук. — Коли Андрій подарував квіти й оркестр заграв, у мене був шок! Я не могла нічого зрозуміти. Андрій не схильний до сюрпризів. Але вже як робить несподіванки, то вони справді несподівані!

На пероні Андрій освідчився Оксані й запропонував шлюб.

— Вона погодилася! — закричав чоловік. — Хотів постелити червону доріжку і влаштувати феєрверк, але адміністрація вокзалу не дозволила.

Весілля призначили на 20 липня. Андрієві батьки мають приїхати до Вінниці напередодні весілля з Харкова. Звідти родом наречений.

— Потай я вже все підготував, — продовжує Гречко. — Замовив ресторан, музику. Тепер вибиратимемо сукню й запрошуватимемо гостей. Домовилися, що у нас буде не менше трьох дітей. Оксана згодна і на п"ятьох, тільки б я їх забезпечив.

На пероні Оксана та Андрій випили шампанського та пригостили музикантів.

— Два роки тому в ресторані  "Європа" я вперше побачив її очі-вуглинки й закохався, — розповідає наречений. — Цілий вечір не відпускав. Наговорив купу компліментів і домовився про зустріч.

21-річна Оксана Грищук закінчує відділення політології Києво-Могилянської академії.

— Добре, що ми зараз одружуємося, і вона не працюватиме в Києві, — розповідає Андрій. — Її було б важко вирвати зі столиці. Я ж маю таку роботу, що зможу забезпечити родину.

Андрій має квартиру у Вінниці. Працює заступником директора сільськогосподарської фірми "Агрокомпас" у селищі Тиврів, займається розведенням свиней. П"ять років тому вступив до вінницької філії торговельно-економічного університету. Служив у вінницькій військовій частині.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Гречко зробив пропозицію Оксані Грищук на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі