понеділок, 15 квітня 2013 00:15

Який був ваш перший мобільний телефон?

Анатолій Вольський, 52 роки, актор Вінницького музично-драматичного театру:

— Телефон старий "Сіменс" 2005 року подарувала колега. Він був чималий з антеною. Користуватися навчився одразу, номер так ні разу й не поміняв. Мобільний був у мене рік, потім віддав доньці. А тоді вона передарувала моїй мамі.

Володимир Гройсман, 35 років, Вінницький міський голова:

— Телефон з'явився у 17 років. На той час мобільні вважали новинкою, бо це був 1995-й. Це була велика чорно-сіра "Нокіа" з антеною, ледь влазила в руку, схожа на рацію. Купив її за власні гроші. Віддав тоді 1078 доларів. Користувався чотири роки, потім поміняв телефон та номер.

Галина Левицька, 56 років, начальник Вінницького міського рацсу:

— У мене перший мобільний з'явився, коли всі були з телефонами. 2003-го, здається. На день народження донька із зятем подарували "Самсунґ"-ракушку червоного кольору. Так ним тішилася, але довго не могла навчитися користуватися тими маленькими кнопками. Онучка, якій тоді було років 3, краще в ньому розбиралася. Був він у мене років п'ять, не хотіла змінювати. Вже всі казали, що стидно з таким ходити. Тоді діти знову на день народження подарували новий мобільний, а я той передарувала племінниці. Два роки тому діти купили сенсорний "Самсунґ".

Володимир Базелюк, 32 роки, депутат Вінницької міської ради:

— 1997-го ми з батьком вирішили, що для бізнесу треба купити телефон. Поїхали до нас в "Універмаг" вибирати. Сподобалася "Нокіа-5120". Заплатили 250 доларів. Користувалися тим мобільним усією родиною. Через півтора року я купив уже свій власний. Займаюся технікою, то після того міняв телефони кожні два-три місяці.

Галина Якубович, 38 років, директор департаменту економіки й інвестицій Вінницької міської ради:

— Чоловік подарував на 8 Березня 2003 року. Скільки коштував, не знаю, він привіз із Росії. Це була "Моторола". Користувалася нею років два. Тоді ще років два з нею ходив син. Відтоді було чотири телефони, але номер жодного разу не змінювала. Останню "Нокіа-6330" подарував двоюрідний брат на день народження 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Який був ваш перший мобільний телефон?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі