понеділок, 25 лютого 2013 07:15

Як страхуєте свій автомобіль від угону?

Геннадій Вацак, 41 рік, директор підприємства "Кондитерський дім "Вацак":

— Свій "хаммер" 2008 року продав, на ці гроші побудував дитячий майданчик у Могилеві-Подільському. Зараз їжджу на машині дружини, "БМВ Х6" 2009 року, коштує близько 60 тисяч доларів. На ній є заводська сигналізація. Застрахована на повне КАСКО, є пункт і проти угону. 2004-го в мене вкрали "Рено Рапід". Зайшов додому повечеряти, поставив на сигналізацію, вийшов — машини немає. Але її кинули за пару кілометрів від дому, бо бензин закінчився.

Олексій Порошенко, 76 років, генеральний директор концерну "Укрпромінвест":

— Маю багато машин, усі записані на підприємство. Страховками і рештою займаються спеціально навчені люди. На сесію приїхав на "Бентлі Континенталь" за 200 тисяч доларів, думав подрімати в дорозі. Але траса вся в ямах, заснути неможливо навіть у дорогій іномарці.

Сергій Кудлаєнко, 37 років, директор Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради:

— У мене є службова "волга". Але її використовуємо у справах Департаменту. Я їжджу на своїй "Тойоті Венза" 2009 року за 35 тисяч доларів. Окрім сигналізації, в електроніку вживлений спеціальний чіп. Завдяки цьому я в будь-який момент бачу навіть з телефону, де знаходиться машина.

Лідія Діденко, 43 роки, директор Департаменту охорони здоров'я та курортів Вінницької облдержадміністрації:

— Маю дев'ять років водійського стажу. По робочих питаннях їжджу з водієм на службовій "Шкоді Октавії", якій уже багато-багато років. У мене було кілька маленьких машин. Перша — тридверна "Тойота Старлет". Ми її називали "Тойота Жужа", бо схожа була на божу корівку. Нещодавно чоловік подарував мені чорну "Міцубісі Галант". Поставили сигналізацію, застрахували. Але якщо крадуть професіонали, то не вбережешся. Знайома з Києва зайшла додому на обід. За годину побачила свій "мерседес" на стовпчиках цегли, без коліс.

Наталія Добринська, 30 років, олімпійська чемпіонка з легкої атлетики, спортсмен-інструктор Держспорткомітету:

— "Ягуар" мені подарували за перемогу на Олімпійських іграх у Пекіні, такий у салоні коштує 140 тисяч доларів. Застрахована повністю, є сигналізація. Все як має бути. Їжджу сама, переважно по місту.

Зараз ви читаєте новину «Як страхуєте свій автомобіль від угону?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі