четвер, 26 березня 2009 17:40

Афериста-альфонса звільнили за амністією

Із-під варти звільнили 42-річного Анатолія Крайнова з Козятина. Чоловік видурив у п"яти вінничанок понад 100 тис. грн. Його затримали весною 2008-го, коли зустрічався із черговою жертвою.

— Де справедливість!? — плаче 24-річна вінничанка Ірина Гулевська. Шахрай обманом примусив жінку оформити на своє ім"я сім кредитів на побутову техніку загальною сумою 18 тис. грн. — Бачте, у нього донька 16-річна на утриманні. А те, що у мене син 6-річний, і мені за невиплачені відсотки треба заплатити 100 тисяч гривень банку, це нормально!? Продала все, що мала. Чоловік покинув.

Гулевську з Крайновим познайомив друг дитинства Володимир у березні торік.

— Представив як надійного партнера по бізнесу, — додає жінка. — Анатолій скаржився, що його з 16-річною дочкою покинула дружина, що попав у фінансову скруту. Попросив допомогти. Я ще здивувалася, бо сама не працюю, гроші заробляв чоловік-бізнесмен. Але пожаліла. За два місяці Крайнов приніс документи, що погасив кредити. Вони виявилися липовими.

Крайнов заводив романи із жінками 18–24 років. Просив брати кредити, забирав гроші й зникав. Жертви вимагали компенсації виплачених ними грошей і за моральні збитки. Суд їхні вимоги відхилив.

— На штрафмайданчику стоїть машина цього альфонса "Ніссан Мурано", — додає Гулевська. — Просимо, щоб через суд її продали і виплатили наші кредити.

Адвокат Крайнова подав апеляцію щодо вимог обдурених жінок.

— Роботи зараз нема, — зітхає Ірина. — Домовилася з банками, поки тривають судові тяжби, щоб мене не трогали. Але пєню продовжують начисляти.

Анатолій Крайнов родом із Росії. Зареєстрований у райцентрі Козятин. Де нині перебуває, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Афериста-альфонса звільнили за амністією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі