понеділок, 29 грудня 2008 17:07

Жителі Наконечного розблокували дорогу

У середу в обід після зборів села жителі Наконечне Друге Яворівщини розблокували міжнародну трасу Львів–Краковець.

Влада погодилися задовольнити всі вимоги людей.

— Ми хотіли, аби полагодили освітлення уздовж траси, відремонтували тротуар і пустили автомобільний рух поза селом, — розповідає "ГПУ" сільський голова Володимир Глущак, 52 роки. — На зустріч приїхало керівництво районної влади та міліції, представники обласного автодору. Погодилися на всі наші вимоги. Та невідомо, коли саме розпочнуть роботи. Гроші пообіцяли закласти в новому бюджеті.

Районна влада вже виділила на освітлення траси 70 тис. грн.

— Із міліцейськими загонами ми створимо мобільний патруль-контроль, аби штрафувати водіїв, які перевищують швидкість у межах села. Бо вони не їздять, а літають, — продовжує голова. — Тепер каратимемо усіх — і своїх, і чужих, які порушуватимуть правила дорожнього руху.

Упродовж трьох діб жителі села Наконечне Друге блокували трасу Львів–Краковець. Через село пролягає 7 км цієї траси. Через інтенсивний автопотік у селі часто збивають людей. 21 грудня на трасі загинув 17-річний місцевий Тарас Вахула.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Наконечного розблокували дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі