пʼятниця, 20 січня 2017 00:20

Земельні ділянки розіграли в лотереї

128 земельних ділянок розіграли між учасниками АТО в Чернігові. Лотерею провели в приміщенні, де відбувалося засідання Ради ветеранів АТО. Запустили два барабани. В один поклали листки з номерами ділянок, в інший — із прізвищами бійців. Навмання витягали.

Усього було 425 заявок на землю. Частину з них відсіяли, бо люди не мали чернігівської прописки.

— Хто писав заяву на землю — автоматично потрапляє в барабан. Якщо комусь не подобається брати участь у жеребкуванні чи він вважає себе більшим героєм за інших, хай звертається до суду, — каже Андрій Требух, голова Ради ветеранів при Чернігівській міськ­раді.

Без розіграшу по дві ділянки дали родинам загиблих бійців та інвалідам першої групи. Усі розподілені земельні наділи — у дачному садівництві "Гудок" на околиці міста.

Це вже друга подібна роздача землі в Чернігові. Уперше лотерею провели в листопаді торік. Розподілили 120 ділянок. Ті, хто цього разу не виграв, зможуть взяти участь у наступному жеребкуванні.

Зараз ви читаєте новину «Земельні ділянки розіграли в лотереї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі