вівторок, 05 червня 2007 07:09

Затримали кримінального авторитета Саляма

Минулого тижня між містами Дрогобич і Трускавець на Львівщині міліціонери затримали лідера організованого злочинного угруповання на прізвисько Салям та його соратників.

Упродовж двох років бандити викрали по області десять автомобілів у іноземних туристів, пограбували 30 кафе, барів та кіосків у Дрогобичі, Трускавці, Стебнику, Бориславі, Самборі та Старому Самборі.

Операція із затримання тривала два тижні.

— Частина членів угруповання ще на волі. Вони мають вогнепальну зброю, — розповідає інспектор обласного управління міліції Уляна Сенько. — У перші чотири дні Салям відмовлявся давати будь-які свідчення. Коли заговорили свідки, авторитет зізнався у злочинах.

Його розшукували з 2000 року. Місцеві міліціонери знали, де він переховується. Салям жив у Дрогобичі. Начальника Дрогобицького міськвідділу Анатолія Добового та його підлеглих керівник обласної міліції Михайло Цимбалюк планує звільнити. Керівників міліції у Трускавці та Бориславі — Валерія Ясінського та Романа Кушніра — за тривале нерозкриття злочинів оштрафують.

Зараз ви читаєте новину «Затримали кримінального авторитета Саляма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі