понеділок, 29 грудня 2008 17:06

Заступник мера Чернігова знялася в кліпі

  Заступниця чернігівського мера Оксана Тунік-Фриз грає чергову жертву Синьої Бороди. Кадр із кліпу
Заступниця чернігівського мера Оксана Тунік-Фриз грає чергову жертву Синьої Бороди. Кадр із кліпу

Заступник Чернігівського міського голови 29-річна Оксана Тунік-Фриз знялася в новому кліпі "Не чекайте на мене" місцевого гурту "Скрудж". За сценарієм кліпу події розгортаються в замку Синьої Бороди. Наречена Оксана стає новою жертвою маніяка. Потім мерці воскресають.

Тунік-Фриз стверджує, що не брала грошей за зйомку й усе робила в позаробочий час. Це був її перший досвід як актриси.

Заступник мера швидко погоджується дати інтерв"ю. Доки в її кабінеті затримується відвідувач, секретарка пропонує каву. Оксана Тунік-Фриз зблизька видається молодшою, аніж на фото.

— Кліп знімали на вихідних протягом жовтня, — згадує жінка. — Мене наполегливо запросив узяти участь у цій роботі режисер Вадим Ярмоленко зі столичної студії "Лемакс". Ми з ним давно знайомі. Раніше я працювала піар-менеджером у компанії "Сан-Інтербрю", там довелося багато контактувати з шоу-бізнесом. Якось розмовляли з Ярмоленком, він пильно подивився на мене. А потім раптово заявив: "Я бачу тебе в кліпі". І почав розповідати про ракурси. Я погодилася на зйомки з третього разу.

Чи не збентежила роль жертви?

— Навпаки, підстібнула. Я не схильна піддаватися забобонам. Нове амплуа актриси додало сил і натхнення. Я рік працювала ведучою на телебаченні. Тому камера мені знайома. Але кліп — це було щось нове.

Як відреагували на вашу участь у кліпі колеги та міський голова?

— Обговорювати це поки що не було часу. Мер завжди схвально ставився до моїх хороших ініціатив. Думаю, і зараз він усміхнувся про себе.

Зараз ви читаєте новину «Заступник мера Чернігова знялася в кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі