пʼятниця, 03 серпня 2007 07:00

Залізничні квитки продаватимуть без паспорта

Міністерство транспорту та зв"язку пропонує продавати квитки на поїзд без того, щоб пасажир пред"являв паспорт, і навіть не вказувати його ім"я на білеті.

— Це буде досить зручно. Багато хто навіть не знає, що при купівлі квитка потрібен паспорт. Лише витрачають час, простоюючи в довжелезних чергах. Або ж, наприклад, треба купити подрузі квиток. А її паспорта немає, — пояснюють у прес-службі Мінтрансу.

Нововведення має стосуватися повних та дитячих квитків. Щоб придбати пільгові квитки — студентські, пенсійні — потрібне буде посвідчення особи.

Окрім того, в касах пропонують приймати склеєні, підмочені, обгорілі та розірвані квитки, якщо на них повністю або частково вказаний номер потяга й напрямок. Нині такі білети не приймають.

Проект уже винесли на громадський розгляд. Усі пропозиції та зауваження можна надсилати до "Укрзалізниці" (Київ, вул. Тверська, 5) та в Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва (Київ, вул. Арсенальна, 9/11). Їх прийматимуть до 11 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Залізничні квитки продаватимуть без паспорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі