понеділок, 13 лютого 2006 18:43

Закохані святкують

Автор: фото: REUTERS/Sukree Sukplang
  Цукрового купідона встановили до дня закоханих в одному з готелів Бангкока
Цукрового купідона встановили до дня закоханих в одному з готелів Бангкока

Напередодні дня Святого Валентина у Південній Кореї біля багатьох поштових відділень можна було помітити сотні військових вантажівок. Звідти вони розвозили по казармах близько тисячі тонн солодощів для військовослужбовців.

Згідно з традицією, на день закоханих корейські дівчата дарують своїм хлопцям шоколадки і цукерки. А солдатів у південно-корейській армії майже 700 тисяч. Тому військову техніку і використовують для доставки солодких подарунків.

В Індії ж багато роботи на свято мають астрологи. Молоді хлопці приходять радитися з мудрецями, як, коли і де краще освідчитись у коханні, що подарувати.

— Мені подобається колега по роботі, проте хоч би що я робив, аби вразити її — нічого не виходило, — каже працівник приватної фірми Діпеш Кумар. — Астролог вивчив мій гороскоп і порадив освідчитися їй о четвертій по обіді. Я впевнений, що цього разу все буде гаразд.

А в Китаї перед днем Святого Валентина не нудьгують пластичні хірурги. До Нового року багато китайців отримали надбавки до зарплати і премії, тому зараз охоче витрачають гроші, щоб потішити своїх коханих, поправивши їхню зовнішність.

24-річна Ліу Ян запропонувала своєму хлопцеві зробити однакові носи, і той без вагань віддав $1200 за дві операції.

— Це спосіб відсвяткувати наші стосунки і стати ближчими одне до одного, — каже Ліу Ян. — Ми дуже задоволені результатом.

Зараз ви читаєте новину «Закохані святкують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі