пʼятниця, 06 серпня 2010 09:27

"Нашо мені на морі євроремонти й телевізор"

Автор: фото: Олена МАРЧЕНКО
  Чотирирічна дівчинка їсть кукурудзу на пляжі у селищі Кароліно-Бугаз Одеської області. Качан коштує 10 гривень. Під вечір ціну зменшують до восьми
Чотирирічна дівчинка їсть кукурудзу на пляжі у селищі Кароліно-Бугаз Одеської області. Качан коштує 10 гривень. Під вечір ціну зменшують до восьми

— Дядьку, за скільки кімнату на трьох здасте? — питають у місцевого Юрій та Олена Рибачуки з Черкас. У селище Кароліно-Бугаз в Одеській області приїхали відпочивати з 3-річним сином. Наперед місць не бронювали. 34-річний Юрій торгує на ринку, заробляє до 3 тис. грн на місяць. Дружина в декреті.

Власник садиби Микола показує двоповерхові будинки, у яких здає кімнати.

— 40 доларів із людини за добу. Подивитеся — у мене кругом євроремонти, телевізор, холодильник, кондиціонер, плитка з мікроволновкою.

— 40 на 8 — за день 320 гривень із людини? Ще й готувати самим? — обурюються Рибачуки.

— За пітаніє треба отдельно платить 50 гривень із людини. Жінка, всім желающим готовить тричі на день, — каже господар.

Рибачуки йдуть шукати де дешевше. За півкілометра зупиняються на базі відпочинку "Шураві".

— За номер зі зручностями беруть 220 гривень, триразове харчування, — розказує Юрій. — А нашо мені на морі євроремонти й телевізор?

Рибачуки беруть номер без вигод — 140 грн із людини. Платять за два місця. Але оскільки є вільні номери, їх із дитиною поселяють у тримісний.

— За сім днів заплатили 1960 гривень, — розказує Рибачук. — Ще 400, щоб їсти накривали на трьох. І за комунальні послуги на дитину доплатили 175 гривень. На базі є теніс, дитячий майданчик, басейн.

Рибачуки на відпочинок потратили 3 тис. грн.



10–20


На стільки гривень знизяться ціни на відпочинок біля моря до вересня. Кімнати-"люкс" у селищі Кароліно-Бугаз на Одещині в розпал сезону здавали по $40 за добу. У серпні погоджуються на $30. А з вересня можна сторгуватися і за 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Нашо мені на морі євроремонти й телевізор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі