четвер, 06 грудня 2007 07:08

В"язням дарували цигарки та білизну

У Долинському виправному центрі N118 Івано-Франківська серед трьох чоловічих команд провели брейн-ринг. Такі змагання тут відбулися вперше.

— Усе проходило у виховній кімнаті другого відділення, — розповідає начальник сектору соціальної роботи Ігор Костенко, 40 років. — Було 20 запитань, на які команди відповідали по черзі. Якщо відповіді не знала жодна, питали у глядачів. Так присуджували бали та визначали найрозумніших.

В"язниця розташована за 20 км від Долини в лісовому масиві селища Тростянець. Це територія колишньої військової частини. Тут відбувають покарання 320 осіб. Сидять винні за злочини середньої тяжкості й ті, кому суд пом"якшив умови покарання до п"яти років позбавлення волі. Арештанти мають право виходити за межі закладу.

— Учасникам брейн-рингу ми подарували зимові шапки, носки, комплекти білизни, цигарки, — говорить Костенко. — Для переможців був наказ про грошову винагороду по 25 гривень на чоловіка. Усього в командах було по шість осіб.

Найкращий результат показали гравці з команди "Буковель" — набрали дев"ять балів. Другим став "Сокіл", третє місце посіло "Закарпаття".

Зараз ви читаєте новину «В"язням дарували цигарки та білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі