вівторок, 19 березня 2013 07:00

Друга дружина Леоніда Черновецького вагітна

Кажуть, що 42-річна Олена Черновецька, друга дружина екс-мера столиці, при надії. Леонід Черновецький, 62 роки, приїхав з нею в Україну, щоб узяти участь у зйомках передачі Дмитра Гордона.

На світлинах, які цей ведучий виклав у соцмережі, видно, що Леонід Михайлович постарів. Він посивів, біля очей з'явилися глибокі зморшки. Має невелику бороду, засмаглий. Поруч із чоловіком — Олена Черновецька. Прикриває помітний живіт шаликом. Ні вона, ні чоловік поки що публічно не говорять про вагітність.

— Олена Савчук, а віднедавна Черновецька, справді чекає дитину. Про це говорять парафіяни Посольства Божого, які є моїми клієнтами. Відомо також, що живуть вони в Грузії. До Києва приїхали не тільки на передачу, а ще й тому, що Черновецького викликали до слідчого. Щодо нього відкрили кримінальне провадження у викраденні чоловіка Алли Фролової, колишньої хатньої працівниці сім'ї Черновецьких, — каже Іван Боднарук, адвокат Фролової.

Чутки про вагітність Олени Черновецької ширяться давно. Уперше про це заговорили восени 2011-го, коли Олена Савчук і Леонід Черновецький іще не були в шлюбі. За місяць до того екс-мер розлучився зі своєю першою дружиною Аліною Айвазовою. Олена нібито мала народити в Одесі. Але тоді вона спростувала те, що чекає дитину. Савчук і Черновецький розписалися 30 січня 2013 року в столиці.

Екс-мер має двох дітей від першого шлюбу з Аліною Айвазовою — сина, 34-річного Степана, та доньку Христину, 33 роки. В Олени є син 13-річний Данило.

Зараз ви читаєте новину «Друга дружина Леоніда Черновецького вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі