пʼятниця, 27 червня 2008 07:02

Восьмикласникам з Черкащини сподобалась екскурсія в морг

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

По завершенні навчального року дітей, які закінчили 8-й клас школи N1 у місті Городище Черкаської області, вчителі повели на екскурсію до моргу.

— Екскурсію загалом організували до лікарні. Бо ж скоро дітям доведеться обирати майбутню професію. А коли їх запитали, чи хочуть відвідати морг — школярі радісно погодилися, — пояснює технічна працівниця районної лікарні Лариса Коваль, 47 років.

— Ми побачили стіл, на якому проводять розтини, та спеціальні інструменти, — ділиться враженнями, облизуючи морозиво, 15-річна Таня Штепа. — Було зовсім не страшно, а навіть класно! Тільки там дуже смерділо. Я відхилила ширму й побачила на підлозі мертвого чоловіка, напевно, бомжа. Це так прикольно.

Школярів раніше водили на екскурсії на маслозавод, у районну друкарню, підприємство з виробництва газованої води, де їм дали по пляшці напою. У морзі дітям сподобалося найбільше, бо отримали "яскраві враження".

Зараз ви читаєте новину «Восьмикласникам з Черкащини сподобалась екскурсія в морг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі