вівторок, 03 листопада 2009 07:04

Водій напав на перехожих із бітою

У суботу в Києві невідомий ледь не збив машиною на тротуарі подружжя і втік.

Пригода сталася на столичному лівобережжі близько сьомої вечора. Юрій та Наталія Колесники стояли на тротуарі, за 2 м від дороги. Чекали на зелений світлофор, аби перейти вул. Сулеймана Стальського на перехресті з бульв. Перова.

— Якраз вийшли з торгового центру "Квадрат", ішли додому. А цей чоловік, порушуючи правила, виїхав на тротуар. Їхав у нас за спинами так, що мав збити обох. Я ледь устиг дружину рукою відвести. А мене зачепив, ударив у спину задніми правими дверцятами. Ще вибив із рук пакет. Той упав, розірвався, розсипався, — згадує "ГПУ" Юрій Колесник. — Крикнув водієві услід: "Ти що витворяєш?"

— Той зупинив "шевроле" за 5 метрів від місця зіткнення і вибіг із машини з дерев"яною бітою для гри у бейсбол. Ударив нею чоловіка в ліву руку, — пригадує Володимир Марчук, 23 роки, свідок пригоди. Він кинувся допомагати подружжю. Водія відштовхнув, біту відібрав. Нападника описує як чорнявого, 30-річного, зріст близько — 1 м 70 см. Від нього тхнуло спиртним

Свідки викликали "швидку" і міліцію, оточили місце пригоди. Водій спершу відійшов, телефонував комусь із мобільного.

— Побачивши, що народу зібралося чимало, утік у сусідній двір, — додає жителька лівобережжя.

Першою приїхала "швидка". Лікарі оглянули і заспокоїли Наталію Колесник. Вона за тиждень має народжувати, каже Юрій. Потім приїхали даїшники та представники патрульно-постової служби. Оформили протоколи. Біту як речовий доказ Володимир Марчук передав міліціонерам. Сріблястий "шевроле" із знаками АА2105ІА забрав евакуатор.

— Машину забираємо, бо водій, як би там не було, з місця пригоди втік. Виясняємо, хто керував ним. Бо на машині могли їздити і за довіреністю, — розповів "ГПУ" старший лейтенант ДАІ, що оформляв протокол.

Бейсбольні біти продають у столиці майже на кожній заправці, коштують від 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Водій напав на перехожих із бітою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі