середа, 06 жовтня 2010 00:48

Винний у смерті Пелиха заплатить два мільйони гривень

Шевченківський районний суд Києва засудив 27-річного Олега Кирилова до дев'яти років ув'язнення. Його визнали винним в аварії, коли загинули телеведучий Ігор Пелих та студентка Олександра Грінченко. - Упевнена, що аварія сталася по молодості та по дурості, - каже 34-річна Олександра Лозинська, вдова Пелиха. - Жодного сенсу в тому, щоб калічити життя Олегу, я не бачу. Якби від мене залежав термін покарання, я б зробила все, щоб його зменшити. Ніяке покарання не поверне дітям батька. Вони й досі говорять про нього в теперішньому часі й пишуть йому листи. Майже кожного тижня знаходжу їх на балконі.

Олег Кирилов вини не визнав. У суді це оцінили як спосіб уникнути відповідальності. Він має сплатити рідним загиблих понад 2 млн грн.

Аварія сталася на столичному просп. Перемоги торік 8 травня. П'яний Кирилов з Ігорем Пелихом та двома дівчатами їхав "Хондою Акорд". Олег не впорався з керуванням і зачепив "фольксваґен", який рухався в попутному напрямку. Від удару "хонда" вилетіла на газон, врізалася у два дерева і перекинулася. Кирилов із місця аварії втік, але за п'ять днів прийшов до міліції.

- Ігор та Олег були колегами по роботі, - розповідає Олександра Лозинська. - Працювали у парі з 2005 року. Коли разом кудись їхали, Олег завжди був за кермом. Водив машину акуратно. Завжди голосно включав музику. Ми тоді всі разом співали українських пісень. Зараз більшість людей засуджують його, я ж зла не тримаю. Ніхто не знає, як повів би себе в подібній ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Винний у смерті Пелиха заплатить два мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі