пʼятниця, 16 травня 2008 07:13

Віктор Оксенюк травмувався через телефон

Струс мозку та перелом ноги отримав 20-річний Віктор Оксенюк із міста Ковель на Волині. Хлопець упав із даху чотириповерхового будинку, шукаючи сигнал для мобільного телефону.

На вихідні студент Віктор приїхав до родичів у село Сереховичі Старовижівського району Волинської області. Надвечір пішов до місцевого клубу на дискотеку. Опівночі йому потрібно було подзвонити з мобільника. Однак зв"язку не було. Хлопець заходився шукати зону покриття. Бігав по кутках, піднімав телефон над головою. Заліз на віконний карниз — з"єднання не було. Хтось порадив знайти вищу точку. Тоді Віктор поліз на дах чотириповерхового клубу. В темряві перечепився за шифер і полетів донизу.

— Потерпілому пощастило, що впав на кущі. Він зламав ногу й забив голову, — каже травматолог районної лікарні Володимир Колодій.

У березні 62-річний житель райцентру Любешів мало не розбився. Він монтував антену для телевізора на металевій опорі лінії електропередач. Пенсіонер виліз на висоту 10 м і не втримався. Впав на дорослого сина. Обоє потрапили до лікарні з забійними ранами.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Оксенюк травмувався через телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі