вівторок, 08 червня 2010 05:30

Віктор Одинецький складає тести в 55 років

— Хочу перевірити свої знання. Якщо все здам добре, поступатиму в Житомирський педагогічний інститут на музпед (музикально-педагогічний факультет. — "ГПУ"), — розповідає 55-річний Віктор Одинецький із міста Бердичів Житомирської області. Він найстарший учасник зовнішнього незалежного оцінювання серед трьох областей — Вінницької, Житомирської та Хмельницької.

Оцінювання розпочалося 2 червня тестуванням з української мови й літератури. Закінчиться 23 червня тестуванням із фізики.

Віктор Одинецький одружений удруге. Має 13-річних двійнят — доньку й сина. Дружина, 44-річна Галина Володимирівна працює вчителькою української мови й літератури.

— Я теж колись у школі працював, викладав музику, — каже Віктор Броніславович. — Закінчив Житомирське культурно-освітнє училище. А потім машинобудівельний технікум. Зараз працюю охоронником у Державній службі охорони. На роботу їжджу в Житомир. Сутки віддіжурю, троє вдома.

Тестування з української мови та літератури Віктор Броніславович складав 3 червня.

— Нічого сложного в тих тестах нема, — упевнений він. — Почали писати в 11.28, закінчили о 14.28. Були такі, що раніше виходили. Видно, раньше встигли. Я трохи пропускав завдання, яких не знав. Але все одно на всі питання не встиг відповісти. Ну, нічого. Сподіваюся, мінімальний бал наберу.

Каже, що на тести з української мови та літератури ніяких підказок не брав, мобільним телефоном і шпаргалками не користувався.

— Мав при собі тільки паспорт. А вже в аудиторії дали ручку, зошит. Лишнього нічого не має бути, бо виженуть. І тоді прийдеш тільки через рік.

Репетитора Віктор Одинецький не наймав.

— Мені моя Галина Володимирівна допомагала. А вообщє, це ж перевірка, як ти усвоїв знання. Ось я свої й перевірю, — говорить. — Якщо за українську не візьму прохідний бал, то на історію 18-го червня не піду. Якщо нижче 124-х набираєш, у вуз тебе не візьмуть.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Одинецький складає тести в 55 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі