вівторок, 08 лютого 2011 00:00

Вибухівку шукали у нічному клубі

5 лютого приблизно о 22.40 із нічного клубу "Спліт" у центрі Полтави евакуювали понад 300 людей. Міліції повідомили, що в закладі вибухівка.

— Приїхали рятувальники, "швидка", міліціонери. Прокурор області та начальник обласної міліції примчали. Кінологи із собаками перевірили будівлю. Нічого не знайшли. Мабуть, це була чиясь дурна витівка. Ми людям не казали про вибухівку. Попросили вийти з приміщення. Тому обійшлося без паніки. Хоч і не розуміли, що до чого, — розповідає директор закладу Євген Лобас, 53 роки. — Речі людям повернули. Бо дехто залишив свої телефони на столах. Урешті постраждали тільки ми. Бо багато хто не розрахувався за замовлення. "Влетіли" на 30 тисяч гривень.

У "Спліті" вимагають, щоб невідомий, який телефоном сказав про замінування, відшкодував ці збитки.

— Люди з клубу виходили спокійно, сміялися. Мабуть, випивші були, — розповідає 70-річний Володимир Забєлін. — Я усе бачив зі свого балкона, бо живу в будинку навпроти. Машина пожежна дорогу перегородила, то вони всі під нашим домом стояли. Хвилин за 30 померзли та почали розходитися. Я й не знав, чого людей понаганяли. Думав, може, пожар.

Полтавці говорять, що до міліції зателефонував котрийсь із відвідувачів, який витратився в нічному клубі й не схотів платити.

У "Спліті" на першому поверсі є ресторан та дискотека. У вихідні там бувають до сотні відвідувачів.

Зараз ви читаєте новину «Вибухівку шукали у нічному клубі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі