вівторок, 07 березня 2017 05:00

Вантажівки зі львівським сміттям заарештувала поліція

Вісім вантажівок зі львівським сміттям затримала поліція неподалік Кременчука Полтавської області. Про фури правоохоронців повідомили жителі району.

— Місцеві помітили кілька вантажівок зі львівськими номерами. Поліція затримала п'ять фур в одному місці, три — в другому. Водії зачинилися в кабінах і відмовилися говорити. Рішенням суду вантажівки заарештували, — каже 47-річний Юрій Сулаєв із Полтавської обласної поліції.

Мер Львова Андрій Садовий у телефонній розмові вибачився перед колегою із Кременчука Віталієм Малецьким.

— Направив Садовому листа і фотознімки, які свідчать, що сміття має львівське походження, — говорить Віталій Малецький, 38 років. — Садовий киває на керівника області, а ті — на нього. Вся країна спостерігає за цим, а проблема стоїть на місці. Тим часом сміття курсує всією Україною. Про це свідчать касові чеки і транспортні документи. Ми написали звернення до уряду, щоб допомогли знайти місця для будівництва полігону та сміттєпереробного заводу на Львівщині.

Сміття зі Львова вже викидали поблизу Глобиного, Решетилівки, Гребінки, Хоролу та Горішніх Плавнів на Полтавщині.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівки зі львівським сміттям заарештувала поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі