середа, 08 серпня 2007 07:15

В Азовському морі втопилося російське подружжя

— Я бы за это жизнь отдал! — із захопленням сказав 42-річний чоловік із Санкт-Петербурга, коли зайшов у Азовське море вранці минулого понеділка. Хвилі того дня сягали 3–4 метрів. За кілька хвилин він разом із 43-річною дружиною зник у воді.

На базу відпочинку "Прибой", що в селищі Підмаячний Керченського району в Криму, подружжя приїхало попереднього дня. Разом із ними було двоє друзів, також подружжя. У понеділок вони пішли на пляж. Море штормило, однак усі четверо пішли у воду.

— Люди, які втопилися, запливли надто далеко. Хвиля, що відходила від берега, затягла їх обох одночасно. Жінку ще намагалася врятувати подружка, та не змогла. Вона сама ледве допливла до берега. Вилізти їй допоміг чоловік, — розповідають у МНС Керчі. — За потонулою жінкою поплив місцевий рятувальник. Витягнув уже мертву. Чоловіка знайшли через годину за 100 метрів від берега. Він також був мертвий.

Навіть коли накриті тіла росіян уже лежали на березі, інші відпочиваючі все одно йшли в море.

— Шторм на Азовському морі небезпечний тим, що утворюється підводна течія. Вона легко затягує під воду, — пояснюють рятувальники. — Так було й у випадку з росіянами.

На базі відпочинку "Прибой" кажуть, що про трагедію навіть не чули.

Зараз ви читаєте новину «В Азовському морі втопилося російське подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі