вівторок, 18 березня 2008 07:11

В автобусі згоріли чотири людини

У Запоріжжі минулої п"ятниці зранку в службовому автобусі ПАЗ згоріли буфетниця, кондуктор та двоє водіїв. Іще двоє чоловіків отримали сильні опіки й перебувають у реанімації.

Пожежа спалахнула близько шостої ранку, коли зміна з восьми працівників їхала на автопідприємство "Хортиця". В автобусі закінчився газ. Водій заїхав на заправку і залив у відро 5 л бензину. Потім перелив у пластикову пляшку і з неї через шланг почав подавати паливо до карбюратора.

— Водій сидів за кермом, а пляшку з бензином тримав його товариш, — каже Юлія Баришева, прес-секретар обласного управління МНС. — Потім стався хлопок. Загорівся моторний відсік, вогонь перейшов на чоловіка. Він почав тікати до аварійного виходу. По дорозі зачепив відро із залишком бензину, через що й загорівся весь автобус. У вікно встигли вистрибнути тільки чотири людини з водієм. Інші згоріли до невпізнання.

Пожежники загасили полум"я за 20 хв. Проти водія автобусу прокуратура порушила кримінальну справу. Нині на підприємстві, де працювали загиблі, тривають перевірки. Фірма займається пасажирськими перевезеннями.

Директор "Хортиці" спілкуватися категорично відмовляється. Один із працівників повідомляє, що родичам загиблих уже надали грошову допомогу. Але суму не називає.

Зараз ви читаєте новину «В автобусі згоріли чотири людини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі