пʼятниця, 11 лютого 2011 00:30

Усі матері отримають одразу 7344 гривні

Вінничанка 33-річна Оксана Червінська народила доньку Віолетту 1 січня 2011 року. Це друга дитина в родині. Старшому Тарасові 6 років.

— До соцзабезу принесла паспорт, свідоцтво про народження обох дітей, довідку із загсу про реєстрацію дитини і довідку про склад сім'ї з жеку. Написала заяву, — розповідає Оксана. — За годину вернулась. Одразу треба робити копії усіх документів. Бо потрібні й оригінали, й копії — їх підшивають до справи. Ще треба відкрити банківську картку чи зберкнижку на отримання грошей. Я картку оформила на останніх місяцях вагітності. Перші виплати отримаю в середині лютого.

Перша сума виплат 7344 грн — однакова для всіх матерів.

— Допомога призначається протягом 10 днів після звернення, — каже 35-річна Людмила Каратаєва, начальник відділу адресної допомоги Вінницького обласного управління праці й соцзахисту. — Формуються списки. Якщо допомога призначена після 25 числа, то виплати будуть у наступному місяці.

Зараз ви читаєте новину «Усі матері отримають одразу 7344 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі