понеділок, 29 грудня 2008 17:06

Юрію Федорцю автобус переїхав голову

Уночі 25 грудня яворівчани Леся Федорець разом із сином Юрієм, 25 років, поверталися додому з різдвяного богослужіння в місцевому костелі Петра й Павла. Неподалік дому на них наїхав мікроавтобус. Юрій Федорець загинув на місці. Автомобіль переїхав йому голову. Водій із місця аварії втік.

— Близько другої ночі люди поверталися після відправи в церкві додому. Аварія сталася біля їхнього дому, на вулиці Гребля. Там не було освітлення, а ще й ожеледь — каже Андрій Бздир, 35 років. Загиблий був його кумом. — Машину занесло, викинуло на бордюр, а там якраз — Юрко. Хлопчина загинув на очах матері. Леся з сестрою Розалією йшла за три метри від нього.

Водія міліція спіймала за дві години. Кажуть, був п"яним.

— Такого доброго хлопця згубив. Юра футбол любив, його назвали кращим гравцем серед міських команд. Ходив часто на рибалку, біля дому є став. Кілька років тому закінчив Аграрний університет у Дублянах, працював будівельником. Хлопцеві б жити й жити, а тут таке, — голосить Бздир.

Леся Федорець працює продавцем у магазині. Батько, Михайло Федорець, помер на початку серпня цього року. Кажуть, хворів на рак. Був депутатом Яворівської міської ради. Сім"я сповідує римо-католицьку віру.

Хлопця поховали в п"ятницю на міському кладовищі, поряд із могилою батька.

Зараз ви читаєте новину «Юрію Федорцю автобус переїхав голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі