середа, 26 серпня 2009 07:50

Юлії Тимошенко подарували Тигрюлю (ФОТО)

22—24 серпня у місті Скадовськ на Херсонщині відбувся XI Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські ігри". Присвячений 18-й річниці Незалежності України, він пройшов за підтримки прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

2 тис. конкурсантів мали змогу показати свої таланти. Ще близько 3 тис. дітей, які відпочивають у Скадовську, взяли участь у карнавалі та багатьох інших заходах фестивалю. На "Чорноморських іграх" відбулися конкурси вокалістів і танцювальних колективів. Провели фестиваль пляжних ігрових програм, карнавал, шоу повітряних зміїв, а також змагання з малюнка, скульптури з піску, графіті.

9-річна Вікторія Литвинчук із міста Городок Хмельниччини у вокальному конкурсі виборола гран-прі. А найкращим танцювальним колективом у хореографічному конкурсі стала дитяча студія балету А6 — Exellence.

Юлія Тимошенко завершувала святкування Дня Незалежності на "Чорноморських іграх". Прем"єр-міністр вручила нагороди переможцям. Юлію Володимирівну вразили хист і мистецький рівень учасників фестивалю. Вона сказала, що за кілька років на їхні концерти буде дуже важко дістати квитки. І додала, що з такими дітьми Україна матиме хороше майбутнє.

Учасники фестивалю й організатори подарували главі уряду талісман на щастя — бенгальське тигреня-альбіноса. Це символ 2010 року. Назвали його ТигрЮля. Тварину передали Ялтинському зоопарку.

— Фестиваль вдався. І це було прекрасне святкування Дня Незалежності, — підсумовує засновник "Чорноморських ігор" Микола Баграєв. — Десятки тисяч глядачів, мільйони телеглядачів насолодилися гарним видовищем, яке створили діти. Нам є чим пишатися. Це нове покоління незалежних людей здатне зробити Україну сильною і щасливою державою. Від імені всіх учасників та глядачів фестивалю дякую прем"єр-міністру Юлії Тимошенко за підтримку дитячої творчості. За те, що діти та їхні батьки дістали змогу побувати у казці на березі Чорного моря. І ми цю казку обов"язково продовжуватимемо.


Зараз ви читаєте новину «Юлії Тимошенко подарували Тигрюлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі