субота, 11 жовтня 2008 07:03

У відділеннях "Промінвесту" грошей не видають

Із четверга біля банкоматів "Промінвестбанку" з"явилися довгі черги. 50-річний Павло Ящук із міста Рівне до електронної каси простояв півтори години.

— Там було чоловік з 40–50. Черга не меншала й після мене. Я о шостій вечора зняв дві тисячі гривень — у них такий ліміт на день, — розповідає Ящук. — У відділеннях "Промінвестбанку" грошей не видають навіть за паспортом. Посилають до банкоматів. А кілька днів до цього і там не було готівки.

Банкомати "Промінвестбанку" є майже на всіх станціях столичного метрополітену. До них теж вишиковуються по два-три десятки киян. Подейкують, що банк збанкрутував. Із 8 жовтня там працює тимчасова адміністрація Нацбанку. За світовими стандартами правління змінюють тільки у разі банкрутства. Прес-служба банку ситуації не коментує.

Деякі фінансові установи відмовилися співпрацювати з "Промінвестбанком". Тому їхні клієнти не можуть зняти гроші в чужих банкоматах.

— Ми заблокували вхід карток "Промінвестбанку". Пішов великий ажіотаж їхніх клієнтів, — каже президент "Надра банку" Ігор Гіленко, 42 роки. — Побоюємося, що гроші, які знімають налякані клієнти "Промінвесту", не повернуться нам щонайменше півроку. А на процентах за використання наших грошей багато не заробимо.

Зараз ви читаєте новину «У відділеннях "Промінвесту" грошей не видають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі