вівторок, 31 липня 2007 07:05

У Севастополі згорів супермаркет

— Дим від пожежі було видно за кілометр-два. Люди самі вибігали з магазинів ще до приїзду пожежників. Ніхто не постраждав, — розповідають в управлінні МНС Севастополя. — Майже повністю вигоріла техніка — телевізори, холодильники, пральні машинки — уся "битовуха".

Минулої п"ятниці о четвертій по обіді в Севастополі почав горіти один із найбільших супермаркетів міста — "Фокстрот". Усі рятувальники в той час були на інших пожежах.

Будівля, що горіла, — триповерхова. На першому розташований продуктовий "Еко-маркет" і автосалон, на другому — меблевий магазин, а на третьому "Фокстрот".

— Пожежа почалася на даху приміщення і перекинулася на третій поверх. Вигоріло десь дві тисячі квадратів, — кажуть МНСники. — Повністю загасити все вдалося біля одинадцятої вечора. А от збитки поки що не відомі.

Зараз жоден із постраждалих супермаркетів не працює. Там усе залите водою. Коли почалася пожежа, із автосалону швидко вивезли всі машини.

Попередня причина займання — порушення протипожежних правил. Окрім згорілого, в Севастополі є ще два відділення магазину "Фокстрот".

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі згорів супермаркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі