вівторок, 02 вересня 2008 07:05

У перегонах на надувних матрацах переміг Микола Петров

Автор: фото: УНІАН
  Учасники перегонів на надувних матрацах долають водну дистанцію. Севастополь, 30 серпня 2008 року
Учасники перегонів на надувних матрацах долають водну дистанцію. Севастополь, 30 серпня 2008 року

У суботу в Севастополі відбувся 7-й відкритий чемпіонат міста з перегонів на надувних матрацах.

За правилами змагань учасники повинні здолати на швидкість дистанцію протяжністю 80 м уздовж міського пляжу "Кришталевий". Цьогоріч організатори дозволили використовувати будь-який плавальний засіб. Зокрема один із учасників плив на надувній гумовій жінці.

Переміг місцевий житель 26-річний Микола Петров, працівник банку. Він і торік був переможцем. Цього року Микола взяв участь у перегонах учетверте.

— Причину перемоги можу пояснити лише так, — ділиться враженнями переможець. — Перед виходом на дистанцію надув свій матрац повітрям на вершині гори Ай-Петрі.

Нагородили Петрова путівкою в один із будинків відпочинку на південному березі Криму.

У перегонах взяли участь 45 учасників у складі 33-х команд. Деякі для пришвидшення руху брали на матрац ще одну людину. Окрім жителів Севастополя, змагалися туристи з Сімферополя, Санкт-Петербурга, Дніпродзержинська та Донецька.

Ящиками з вином оргкомітет перегонів відзначив за оригінальність плавзасобів.

З-поміж них матрац під назвою "Крейсер", обклеєний розмальованими картонними листами. Учасники команди "Могутні слоники" пливли з протигазами. Гран-прі змагань серед найцікавіших команд виборола команда "Весілля з Голландії". Двоє парубків і двоє дівчат вбралися у весільні сукні й пливли, гребучи надітими на руки чобітьми.

Чемпіонат Севастополя з перегонів на надувних матрацах уперше відбувся  2002 року. Відтоді змагання організовують щороку.

Зараз ви читаєте новину «У перегонах на надувних матрацах переміг Микола Петров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі