вівторок, 22 серпня 2017 00:55

У начальника патрульної поліції вкрали "Лексус"

20 серпня правоохоронці арештували п'ятьох злодіїв, які викрали службовий автомобіль голови Департаменту патрульної поліції України 30-річного Олександра Фацевича.

Автомобіль "Лексус GX" зник в ніч на 11серпня в Києві. Його вкрали з-під будинку, де живе водій начальника патрульної поліції.

Машину знайшли на території житлового кооперативу в селі Підгірці Обухівського району на Київщині.

— Банда спеціалізувалася на викраденнях елітних авто. Арештували двох раніше судимих киян. Ще трьох затримали на автозаправці в Київській області, — говорить голова Національної поліції Сергій Князєв. — У всіх вилучили документи співробітників поліції, програми для розблокування і сканування авто.

Службовий позашляховик Фацевича коштує близько 1 млн грн.

— Шик у тому, що злодії потягли поліцейський "Лексус". Фактично зняли його з балансу МВС. А заява на зникнення чомусь була написана лише 19 серпня. Цікаво, чи пробували в поліції по-тихому домовитися з викрадачами і чому це не вийшло? — каже журналіст Сергій Мальцев, 30 років.

З початку року в столиці вкрали 665 автомобілів, 103 з них повернули.

Зараз ви читаєте новину «У начальника патрульної поліції вкрали "Лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі