вівторок, 15 серпня 2006 17:49

У Криму вибухнув "феррарі"

Червоний "феррарі", який вибухнув 12 серпня на в"їзді в село Гришине Первомайського району Криму, коштував 137 тис. євро.

Спочатку машина в"їхала в кювет. Водій, 35-річний громадянин Німеччини, та його дівчина встигли вибратися з палаючого авто і навіть забрали речі, але від автомобіля залишився лише двигун.

"Феррарі" їхав у напрямку Сімферополя зі швидкістю понад 150 км за годину. Перед селом Гришине німець пішов на обгін автомобіля, який в цей момент обганяв ще одну машину. Потрійний обгін закінчився тим, що машину занесло. Ще на дорозі загорілися передні колеса і бампер. "Феррарі" зніс двометровий металобетонний стовп із назвою села, впав у кювет із висоти півтора метра, перевернувся і пролетів іще 20 метрів до городів. Пасажирів врятували подушки безпеки.

На звук вибуху збіглися селяни.

— Ще б метрів 20 і машина врізалася б у "бики" — бетонну споруду з намальованими на ній биками і написом колгосп "Докучаївський". Тоді б вони вже не врятувалися, — розповідає 16-річна жителька села Сніжана Cовицька.

Прийшов і 41-річний сільський голова Микола Ширпал:

— Водії машин, які проїжджали повз село, зупинялися й розповідали, що від Перекопська "феррарі" обганяв по черзі їх усіх. А німцеві пощастило. Ні на ньому, ні на дівчині не було ані подряпини. Він щось говорив по мобільному німецькою, а дівчина мовчала.

Постраждалих забрали до Первомайської лікарні знімати стрес.

Зараз ви читаєте новину «У Криму вибухнув "феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі