неділя, 10 вересня 2006 18:47

У гаражі в бандита знайшли арсенал зброї

Цілий арсенал зброї та вибухівки вилучили працівники Служби безпеки України у жителя Керчі, що в Криму, відомого в місті кримінального авторитета. Автомати, пістолети, гвинтівки та гранати він ховав у своєму гаражі. Ретельно замаскований склад знайшли минулої середи ввечері.

— Ми довго шукали цю зброю, — розповіла "ГПУ" 30-річна Ірина Галинська із прес-служби Управління СБУ в Криму. — Знаємо, що з них стріляли. Із деяких навіть не раз.

Усього правоохоронці знайшли 37 одиниць різної зброї. Серед них два автомати Калашникова, снайперська гвинтівка Драгунова з оптичним прицілом, пістолет системи "наган", ручні осколкові гранати, декілька кілограмів вибухівки, 1,5 тис. патронів. Біля автоматів лежали три заряджені магазини з набоями.

Тепер правоохоронці з"ясовують, для чого і проти кого використовували зброю. Господаря будинку, де знайшли арсенал, затримали. Зараз шукають його спільників.

Зараз ви читаєте новину «У гаражі в бандита знайшли арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі