вівторок, 21 жовтня 2008 07:15

У Дніпропетровську вимкнуть ліфти

Дніпрообленерго попередило місцеві ЖЕКи, що в кінці тижня від електроенергії відключать житлові будинки. Зокрема, вимкнуть ліфти та світло в під"їздах.

— Усе це через те, що ЖЕКи заборгували енергетичній компанії майже 20 мільйонів  гривень, — кажуть у прес-службі мерії. — А ЖЕКам недоплатили понад 54 мільйони гривень мешканці квартир. У квартплату входить і оплата за електроенергію для ліфтів та освітлення під"їздів.

Прес-секретар Дніпрообленерго Геннадій Клімов говорить, що все сказано у повідомленні мерії. Якщо гроші не сплатять, відключення почнеться на днях. А поки що  чекають вирішення проблеми з боку ЖЕКів. Очікуватимуть днів п"ять.

— Найбільше постраждають мешканці гуртожитків, — запевняють у дніпропетровському ЖЕКу N11. — У них у квартплату входить освітлення не лише місць загального користування, а й власних кімнат. Тобто для них це єдиний тариф. Отже, люди сидітимуть без світла.

За даними Дніпрообленерго, мешканці гуртожитків винні за електроенергію майже 300 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську вимкнуть ліфти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі