четвер, 10 березня 2011 07:30

Троє міліціонерів в'їхали в мікроавтобус

На Закарпатті в суботу під ранок троє міліціонерів "ладою" врізалися в мікроавтобус "Ніссан Ванет". 29-річний водій автівки Юрій Кирлик загинув на місці. Василь Данцо, 27 років та 25-річний Василь Гнаткович перебувають у реанімації.

— Аварія сталася поблизу міста Свалява на дорозі "Київ–Чоп", — розповідає прес-секретар обласного відділу Державтоінспекції Ганна Трофимчук. — Там були двоє наших працівників і дільничний інспектор. Поверталися з нічного відпрацювання.

У Сваляві кажуть, міліціонери тієї ночі були напідпитку. У ДАІ цю інформацію спростовують.

— Відрізок дороги біля села Неліпино, де сталося ДТП, дуже аварійно-небезпечний, — пояснює начальник Свалявського районного відділу ДАІ Юрій Ковач. — У холодну пору року, щойно піде дощ, дорога там одразу покривається льодом. Міліціонери в той вечір працювали на власному авто, оскільки міліцейська машина якраз була на ремонті. Автомобілі під час аварії так розкидало, що слідство досі встановлює, хто винен.

Водій мікроавтобуса не постраждав.

У покійного Юрія Кирлика залишився малолітній син.

Зараз ви читаєте новину «Троє міліціонерів в'їхали в мікроавтобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі