середа, 28 лютого 2007 17:07

Троє міліціонерів утопилися в річці з машиною

22-річні правоохоронці Микита Петров та Сергій Рябцев, а також їхній колега Олексій Послюк, 26 років, із міста Магдалинівка Дніпропетровської області загинули в аварії. Їхня автівка впала з моста в річку.

Того дня чоловіки не працювали. Напевне, зібралися відпочити. З ними була 17-річна дівчина. "Жигулями" виїхали на місток через річку Чаплинка, огороджений бетонними блоками. За 5 м до нього є узбіччя.

— Якимось чином авто міліціонерів втрапило на те узбіччя й скотилося в річку. Оскільки крига була дуже тонкою, машина пішла під воду, — розповідає Сергій Олексенко, 33 роки, з Магдалинівського райвідділу міліції. — Люди все бачили і кинулися рятувати. Але з води вдалося витягти лише дівчину.

За попередньою версією, водій Микита Петров не справився з керуванням.

Чоловіки працювали в райвідділі міліції. Петров був оперуповноваженим у справах неповнолітніх кримінального відділу, а Рябцев займався кримінальним розшуком. Пропрацювали півроку. Їхній товариш Олексій Послюк обіймав посаду дільничного інспектора.

Усі були одруженими.

Зараз ви читаєте новину «Троє міліціонерів утопилися в річці з машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі