вівторок, 21 серпня 2012 06:00

Трьох людей убила блискавка на зупинці

75-річного Віктора Фоменка, його доньку Світлану Федорук, 55 років, та 43-річного Сергія Савченка вбила блискавка в неділю у селі Красногвардійське Совєтського району Криму. Тіла людей побачив водій маршрутного автобуса Сімферополь — Совєтський.

— Автобус приезжает в Красногвардейское в 16.50. Водитель увидел тела на остановке. Лежали на асфальте. Гроза была очень сильная. Без дождя с ветром, а только молнии и сильные разряды. Этого не расказать, страшно. Перед этим у нас стояла сильная жара. В Белогорском районе пару лет назад несколько людей убило. Вот такое и у нас теперь. Из-за этих молний станция АТС погорела, — каже працівниця сільради, не називається.

Віктор Васильович жив із дружиною Лідією Микитівною, 72 роки, у приватному будинку №60 на вул. Новій. Донька з родиною — у Бахчисараї.

— Знаю их, конечно. Соседи наши. Жена пенсионерка осталась. Его я уже давно не видела, приезжаю сюда только на выходные, — розказує жінка з будинку №58 на вул. Нова, прізвища на називає. — Наскільки мені відомо, у Фоменка був рак. Донька відвозила його в Сімферополь до лікарні на опромінення.

Третій загиблий Сергій Савченко жив у Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «Трьох людей убила блискавка на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі