четвер, 08 квітня 2021 00:50

Тіло Лесі Кобзар знайшли в очереті

У селі Івахни Монастирищенського району на Черкащині 31 березня зникла місцева жителька 48-річна Леся Кобзар. Вийшла з дому й не повернулася. Її шукала родина з односельчанами.

— Їхній город виходить до берега річки Гірський Тікич, — розповідає місцевий житель Михайло. Прізвище не називає. — Шукали всюди — в селі, за селом. Плавали по річці човнами. В очеретах її і знайшли. На утоплену натрапили батько і син Кузьменки.

Основна версія правоохоронців — самогубство.

— О дев'ятій вечора жінка сказала, що вийде надвір у туалет. Чоловік глянув у вікно — там світло не загорілося. Одразу кинувся шукати, але не знайшов. Згодом ми виявили сліди. Кроки великі. Видно, бігла до води боса, — каже Сергій Журавльов, начальник Монастирищенської поліції.

За словами рідних, останній місяць у жінки була депресія. Їй пропонували звернутися до лікарів, відкладала на потім. У селі кажуть, що родина — порядна. Жінка була привітна, товариська. Раніше працювала головним бухгалтером на цукрозаводі. У неї лишилися доросла донька й чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Лесі Кобзар знайшли в очереті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі