пʼятниця, 09 січня 2009 19:07

Таксисту Сергієві Валькову залишили шість мобілок

Автор: фото: Артур КОЛЕСНИК
  Сергій Вальков працює таксистом у Вінниці сім років
Сергій Вальков працює таксистом у Вінниці сім років

28-річний вінничанин Роман Кругляков загубив мобільний за 1,5 тис. грн. Чоловік вийшов із таксі й помітив, що телефона немає.

— Зі мною в таксі їхав товариш напідпитку. Він нічого не загубив, а я тверезий на пустому місці залишився без зв"язку, — згадує Роман.

Наступного дня Кругляков зателефонував до служби таксі. І за півгодини зустрівся з водієм, який повернув мобільний.

— За останніх півроку в мене загубили шість мобілок. Кожну вертаю, — каже таксист Сергій Вальков, 40 років. — Мобільні гублять найчастіше, я вже й збився з рахунку, скільки раз таке траплялося.

Вальков працює в службі таксі сім років:

— У моєму автомобілі залишали навіть ковбасу. Пасажир горілку забрав, а про їжу забув. Інколи й білизну забувають. Як це трапляється — не знаю, але випадки були. Потім про таксистів казна-що кажуть.

Дружина Сергія Наталя вісім років працює диспетчером таксі.

— Щодня водії щось приносять, від зонтиків до портфелів із діловою секретною документацією, — розповідає жінка. — Щоб людина не загубила в таксі, річ їй обов"язково повернуть. Пасажирові потрібно зателефонувати на диспетчерську.

Таксист додає, якщо людина не звертається до диспетчерської, він шукає в телефонній книзі номер, позначений як "мама", "папа", "кохана" і телефонує.  Повідомляє, що знайшов мобілку.

Зараз ви читаєте новину «Таксисту Сергієві Валькову залишили шість мобілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі