вівторок, 02 грудня 2008 16:25

Шварценеґґер не знявся з міліцією

Із 10-го по 20 листопада українська група працівників міліції та фахівців із надзвичайних ситуацій перебувала на навчанні у США. Їх зустрів губернатор Каліфорнії, американський кіноактор Арнольд Шварценеґґер. Він відкривав навчання.

— Шварценеґґер високий, під 2 метри зростом. Усміхнений ще більше, ніж на екрані, — ділиться враженнями від поїздки начальник міліції Полтавської області 43-річний Михайло Цимбалюк.

До української групи також увійшли заступник міністра з надзвичайних ситуацій, начальники служб безпеки Рівненської та Запорізької областей, де є атомні електростанції. Їздили вчитися ліквідовувати наслідки землетрусу. Навчання відбувалися поблизу Лос-Анджелеса.

— За програмою ми мали фотографуватися зі Шварценеґґером, — веде далі Цимбалюк. — Але того дня в Каліфорнії одночасно було кілька пожеж. Тому губернатор тільки відкрив навчання. Сказав, що радий вітати серед 5 тисяч учасників представників дружньої України. Й одразу полетів контролювати гасіння вогню. Одягнутий був у польову форму. Спілкувалися з його підлеглими через перекладача. Вони кажуть, не сподівалися, що актор може стати таким хорошим губернатором.

Михайло Цимбалюк зазначає, що зарплатня американського шерифа вдесятеро вища, ніж у нашого начальника міліції.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеґґер не знявся з міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі