середа, 19 березня 2008 07:05

Супермаркет пограбували через підлогу

Двоє чоловіків 9 березня вночі пограбували магазин електроніки "Ельдорадо" на просп. Коцюбинського у Вінниці. Він розташований на першому поверсі житлової девятиповерхівки.

— Коли ми прийшли вранці на роботу, побачили пусті полиці, — розповідає заступник директора магазину 30-річний В"ячеслав Гураш. — Мобілок, електробритв і відеокамер на полицях взагалі не було. Дивно, що не спрацювала внутрішня сигналізація.

Злодії вкрали 150 мобільних телефонів. Брали лише дорогі моделі "Нокія " та "Самсунґ". Загальні збитки від пограбування сягають понад мільйон гривень.

Зловмисники підготувалися до пограбування. Вони вирізали бетонну підлогу в підвалі під приміщенням магазину. Датчики сигналізації були заставлені коробками з-під товару.

— Дивно, що ніхто з мешканців будинку не чув, як різали бетон, — каже Гураш.— Видно, для цього використовували професійні інструменти. Злодії добре знали всі закутки магазину.

У пограбуванні "Ельдорадо" підозрюють його колишніх працівників. Систему сигналізації замінили наступного дня. Зловмисників ще не затримали. Правоохоронці кажуть, що подібних пограбувань у Вінниці не було.

Зараз ви читаєте новину «Супермаркет пограбували через підлогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі